O podjetju | Storitve | Vzdrževanje | Čiščenje | Meritve in pregledi | Montaža in novogradnje | Projektiranje | Oprema za čiščenje
Celostno vzdrževanje prezračevalnih sistemov
Projektiranje in novogradnja prezračevalnih sistemov
Higienske prezračevalne naprave in oprema


Obvezno branje za:
Oprema za čiščenje prezračevalnih sistemovslika: oprema za pregled prezračevalnih naprav


Le s kvalitetno opremo bomo lahko očistili sisteme, vse ostalo je pravljica za lahko noč.

Očistimo zračne rešetke, klimate, preglejmo požarne lopute in imamo očiščene prezračevalne sisteme.
Zakaj bi sploh potrebovali opremo za čiščenje prezračevalnih sistemov?
Čiščenje prezračevalnega sistema je namreč bistveno več kot zgolj čiste zračne rešetke in posesan klimat z novimi filtri.
Kdor želi opravljati ta posel na dolgi rok, mu bo oprema, ki jo ponujamo v našem podjetju, v veliko pomoč, saj bo delo opravljeno hitrejše, boljše in cenejše.

Dolgoletne izkušnje, testiranja in vsakodnevno delo na terenu zagotavljajo paket izdelkov za čiščenje prezračevalnih sistemov, ki tudi v svetovnem merilu nimajo konkurence. Torej, če želite biti na trgu številka 1, potem morate izdelke enostavno imeti, kajti vsakodnevne izgube zaradi neustrezne opreme so lahko prevelike, da o dobrem imenu in izgubi strank ter zaposlenih sploh ne govorimo. Čas je lahko na vaši stran

V kolikor pri čiščenju ne zajamete celotnega prezračevalnega sistema, je bolje, da z delom sploh ne začnete, kajti prašne obloge boste le dobro premešali, ventilator pa jih bo spet razpihal po kanalskih vodih. Nepoznavanje prezračevalnih sistemov in površno delo izvajalca je lahko zelo velik strošek za naročnika. Zato je zelo pomembno, da imajo izvajalci za čiščenje prezračevalnih sistemov kvalitetno opremo in naprave, ki bodo služile svojemu namenu. Verjemite, da smo jih preizkusili že veliko in se odločili zgolj za najboljše.
Za čiščenje prezračevalnih sistemov potrebujete stroje in opremo, ki bo delovala, zato boste delo opravili hitro in učinkovito. Vse ostalo so zgodbice za lahko noč.
Nudimo Vam opremo priznanega finskega podjetje Lifa Air in opremo blagovne znamke Spirom, ki je plod lastnega razvoja in izkušenj.
Čiščenje prezračevalnega sistema zahteva poznavanje prezračevalnega sistema in načina uporabe čistilnih orodij. Podjetje Klima Arnšek je prvo podjetje v Sloveniji, ki se je začelo ukvarjati z čiščenjem prezračevalnih sistemov in praktičnih izkušenj nam ne manjka.


Opremo lahko preizkusite na sedežu podjetja in verjamemo, da ne boste razočarani.„Sliši se zanimivo, rad bi dobil več informacij za ...”

„Ja, zadeva je aktualna. Oglasite se pri nas.”

„Ja, zadeva je aktualna. Oglasili bi se pri vas na sestanku.”

Najhitreje gre po telefonu: 031 762 382; Andraž Arnšek, direktor.

Za tiste, ki prisegate na faks: +386 1 561 11 43 ali telefon: +386 1 563 16 04.PREZRAČEVANJE IN VZDRŽEVANJE OBJEKTOV

Gostinski objekti

Industrijski objekti

Stanovanjski objekti


 
 
Klima Arnšek d.o.o   -   Pot v Čeželj 8, 1231 Ljubljana   -   e-mail: arnsek@klimaarnsek.si
Tel: +386 1 563 1603, 563 1604   -   Faks: +386 1 561 1143   -   GSM: 031 762 382, 041 769 911