O podjetju | Storitve | Vzdrževanje | Čiščenje | Meritve in pregledi | Montaža in novogradnje | Projektiranje | Oprema za čiščenje
Celostno vzdrževanje prezračevalnih sistemov
Projektiranje in novogradnja prezračevalnih sistemov
Higienske prezračevalne naprave in oprema


Obvezno branje za:
Lifa Hydmaster

Prišel, videl, zmagal - to velja za Lifa Hydmaster, ki je namenjen zahtevnim delovnim pogojem. Velika prednost naprave je hidravlično olje, ki poganja krtačo in omogoča velik navor. Poseben kompresor predstavlja alternativo večjim, dražjim in hrupnim pnevmatskim napravam. Naprava uporablja enofazni tok in je zelo tiha.  Lifa Hydmaster uporabljamo za kanalske vode velikosti od 200-1200 mm. Hitrost vrtenja krtače uravnavamo s frekvenčnim regulatorjem  ( 0-800 r/min).

Naprava je okolju prijazna, saj uporablja sintetično in biološko razgradljivo olje.  Potega je narejena iz kakovostnega materiala in ima dolgo življenjsko dobo. Naprava vam omogoča, da iz ene revizijske odprtine očistite tudi do 75 kanalskega voda.  Skratka, naprava je številka 1 v svoji kategoriji. 

Napravo lahko opremite z video kamero in tako spremljate potek čiščenja preko video zaslona. Na zaslonu vidite  možne ovire v kanalskem vodu in krtačo poljubno krmarite. 

Lifa Hydmaster lahko zaradi svoje izredne moči poganja celo večje krtače v manjših in ožjih kanalih, s čemer dosežemo boljšo očiščenost. Napravo uporabljajo tudi pri odstranjevanju azbestnih oblog ali trdih smol, kar omogoča velik navor krtače pri čiščenju.  Z Y kosom naprava deluje z dvema krtačama, s katerima čistimo tako ozke kot zelo široke kanale, lažje pa očistimo tudi višje kanale.

Lifa Hydmaster je vodilna naprava v kolekciji naprav za krtačenje. Z njo lahko tudi vi postanete številka 1 na tržišču. Hitrejše opravljeno delo, dobra očiščenost in enostavno rokovanje so aduti, ki se vam bodo zelo kmalu bogato obrestovali.

 
 
Klima Arnšek d.o.o   -   Pot v Čeželj 8, 1231 Ljubljana   -   e-mail: arnsek@klimaarnsek.si
Tel: +386 1 563 1603, 563 1604   -   Faks: +386 1 561 1143   -   GSM: 031 762 382, 041 769 911