O podjetju | Storitve | Vzdrževanje | Čiščenje | Meritve in pregledi | Montaža in novogradnje | Projektiranje | Oprema za čiščenje
Celostno vzdrževanje prezračevalnih sistemov
Projektiranje in novogradnja prezračevalnih sistemov
Higienske prezračevalne naprave in oprema


Obvezno branje za:
Higienske prezračevalne naprave in opremaslika: higienski ventilatorji


Ali vemo, kakšno opremo imamo vgrajeno v prezračevalni sistem?

Osnovna logika je enostavna: Zrak je hrana in to življenjsko pomembno hrano dovajamo prek prezračevalnih sistemov v prostor. Komponente prezračevalnega sistema morajo biti izdelane in nameščene tako, da jih bomo lahko redno pregledovali in vzdrževali.

Projektanti in monterji vedo zelo veliko o prezračevalnih napravah in vse naj bi bilo narejeno po predpisih. Pogosto pa pozabijo, da bo treba prezračevalne sisteme tudi vzdrževati. Vgrajenih higienskih komponent ponavadi sploh ni ali pa jih lahko preštejemo na prste ene roke.
Investitorji pa raje pozabite na klimatizacijo objektov, če pri izbiri ponudnikov niste pripravljeni izbrati tistega, ki bo jamčil, da bo celotni sistem ob gradnji higiensko neoporečen in bo na ključnih točkah vseboval revizijske pokrove, izpuste in higienske izvedbe komponent.
Ja, to vas bo stalo na začetku nekaj odstotkov več, vendar se splača.

Prezračevalna tehnika in naprave morajo biti narejene ter montirane tako, da jih je mogoče nemoteno vzdrževati in pregledovati. A to je le teorija. V praksi so prezračevalni sistemi kot Faraon, položen v grobnico, ki ga zaprejo z vsemi podložniki (beri stanovalci v objektu), za vse večne čase.
V našem podjetju prodajamo opremo (revizijske pokrove, izpuste, zračne rešetke, filtre ...) in naprave (ventilatorje, regulacijske lopute, kanalske vode ...), ki so higienske neoporečne in omogočajo cenovno ugodno vzdrževanje prezračevalnih sistemov na dolgi rok.


Nudimo Vam sledeče izdelke v higienski izvedbi:

dušilci zvokakanalski ventilatorjikuhinjski kanalski ventilatorjiposebni kanalski vodi z tesnilnimi spojnimi kosirevizijski pokrovi in izpustihigienski klimatski sistemitesnila kanalskih vodovsmerne loputelovilci olja in maščob (maščobni filter) iz Inoxakemična sredstva za čiščenje prezračevalnih sistemov (10, 20, 25 litrov)Posebni izdelki po naročiluPokličite nas in poslali Vam bomo ponudbo.

„Sliši se zanimivo, rad bi dobil več informacij za ...”

„Ja, zadeva je aktualna. Oglasite se pri nas.”

„Ja, zadeva je aktualna. Oglasili bi se pri vas na sestanku.”

Najhitreje gre po telefonu: 031 762 382; Andraž Arnšek, direktor.

Za tiste, ki prisegate na faks: +386 1 561 11 43 ali telefon: +386 1 563 16 04.


 
 
Klima Arnšek d.o.o   -   Pot v Čeželj 8, 1231 Ljubljana   -   e-mail: arnsek@klimaarnsek.si
Tel: +386 1 563 1603, 563 1604   -   Faks: +386 1 561 1143   -   GSM: 031 762 382, 041 769 911